Khamis, 29 April 2010

BRUCE LEE T-SHIRT

Siapa yang x kenal dengan, legenda kungfu ni....bruce lee yang mana pernah mengegarkan dunia perfileman dengan aksi - aski yang hebat dalam seni pertahan dirinya...dengan mengenangkan aksi-aksi hebatnya itu, ramai yang tidak melepaskan peluang untuk mendapatkan baju yang tercetaknya gambar beliau dengan aksi-aksi yang di lakonkan ...ikan lemas menyediakan antara design baju bruce lee yang menjadi rebutan dan koleksi untuk peminat setianya..







video

JERSEY JAPAN FOR WORLD CUP 2010

Ini adalah design terbaru jersey jepun untuk piala dunia 2010(Afrika World cup)...di lancarkan secara rasmi oleh persatuan bola sepak jepun yang bertemakan samurai biru...Dengan mengantikan design lama tapi masih mengekalkan, adidas sebagai penaja utama jersey ni...saksikan mereka berentap di piala dunia yang mana membawa semangat samurai blue pada tahun ni.....




Rabu, 28 April 2010

KEGILAAN TERHADAP BAND PUJAAN PART 2

Untuk ruangan kedua pula, masih lagi mengenai club fanatik rolling stones..tapi kali ini bukan lukisan di kereta tetapi di tubuh sendiri yang mana di buatnya tatu logo, wajah ahli band tersebut, dan cover album band pujaan mereka...mungkin diorang ni adalah ahli club ni...ni di eropah...arap-arap di malaysia tiada lah sanggup buat kerja macam ni...islam pun melarang membuat tatu di tubuh...apapun kita lihat gambar yang di sediakan ikan lemas










Selasa, 27 April 2010

KEGILAAN TERHADAP BAND PUJAAN PART 1

Sebagai tanda minat terhadap band pujaanya, pemilik kereta dari eropah ini sanggup mengubahsuai kereta dengan mengecat logo band di hadapan keretanya...dari info yang di berikanya...menyatakan bahawa pemilik kereta ini adalah leader untuk club fanatik rolling stones di eropah...banyak lagi pic mengenai club ini akan di upload dalam part 2 akan datang....lihat gambar dulu....





COLLECTION MICK JAGGER T-SHIRT

Ruangan kali ni..ikan lemas akan memaparkan satu koleksi kesayangan seorang peminat rolling stone dari eropah..yang mana baju ini pernah di pakai oleh mick jagger semasa membuat persembahan...mungkin kenangan manis untuk pemilik baju ni time dapat baju yang di pakai oleh mick jagger, tambahan pula baju ini di tandatangan sendiri oleh mick jagger..di jadikan koleksi dan tontonan umum di kedainya sebagai salah seorang peminat rolling stones..apapun macam biasa ,,,lihat gambar yang di sediakan ikan lemas..



Sabtu, 24 April 2010

COLLECTION PICTURES THE TIMES

Pic ini di hantar oleh seorang tidak di kenali,melalui email kepada ikan lemas..untuk di kongsi dengan anda semua...apa yang ingin di nyatakan mr..xxx ini ialah koleksi baju yang selalu di pakai ahli-ahli the times semasa membuat persembahan...terima kasih ikan lemas ucapkan kepada mr...xxx. boleh di kongsi bersama rakan-rakan yang lain..dan sape sape yang nak berkongsi pengalaman atau idea,atau,maklumat yang boleh di kongsi bersama bolehlah email kepada ikan lemas..

kita layan gambar yang di hantar oleh seoarang yang di kenali sebagai mr...xxx ini..




















GENERASI BUNDLE

Khas untuk anda semua....layannnnn


video

Jumaat, 23 April 2010

VINTAGE DESIGN BAJU SUKAN OLIMPIK 1976

Ini adalah satu iklan yang di keluarkan sekitar tahun 1976 yang mana ketika itu, sukan olimpik berlangsung...apa yang ingin di paparkan dalam ruangan kali ini ialah satu iklan yang memaparkan design baju ketika itu...untuk jualan di lakukan...ikan lemas tertarik dengan salah satu design baju ini...iaitu logo untuk Montreal Olympics
mungkin baju ini rare pada masa kini...kalau keluar dari guni bundle bolehlah pegang harga le...apapun lihat gambar yang ikan lemas sediakan untuk pengikut setia blog ni...




Rabu, 21 April 2010

CLASSIC BUNDLE

Dalam kesibukkan final ikan lemas sempat lagi untuk berkongsi maklumat dengan anda semua..Kali ini ikan lemas akan memaparkan satu kedai bundle yang memang classic dari segi pengubahsuaian design dlaman nya..ikan lemas sangat tertarik dengan keklasikkan yang di ubahsuai....kedai ini bukan di luar negara..Mungkin anda pernah datang kesini...tempatnya terletak di kawasan danga bay johor..Untuk mendapatkan barangan bundle yang berkualiti bolehlah mengunjunginya..semua barangan yang terdapat dlam kedai 3 tingkat ini adalah barangan yang telah di select...kalau x silap ada 3,4 biji lagi cawanganya di sekitar johor..Apapun kita lihat gambar yang sempat di ambik ikan lemas untuk di kongsi bersama anda semua..